Aan het laden...
Sinds 2002 altijd voordelige energie voor jou.

Gasverbruik.

Gas gebruik je om je huis te verwarmen. Ook kook je op gas. Tenzij je een elektrische kookplaat hebt. Dan gebruik je stroom om te koken. Een gemiddeld huishouden heeft een gasverbruik van 1.440 m3 per jaar. Je kunt je gemiddelde gasverbruik het beste inschatten op basis van je type woning. Woon je in een flat, dan is je gemiddelde gasverbruik 900 m3 per jaar. Maar heb je een vrijstaande woning, dan verbruik je gemiddeld 2220 m3 per jaar. Ook het aantal bewoners van je huis speelt mee.

Bereken je energiekosten

Bereken je energiekosten

Sluiten

Hoeveel personen wonen er in je huis?

Hoe ziet je woning eruit?

Ik lever zelf energie

Wat is je postcode en huisnummer?

Ik weet mijn verbruik

kWh
Ik weet niet hoeveel
Vul je teruglevering in
Vul je postcode in. Vul je huisnummer zonder toevoeging in.
Let op!
Op dit moment kunnen we niet alle gegevens van je adres vinden. De berekening wordt gebaseerd op Stroom (enkeltarief) en Gas (gasregio 4). Dit geeft een indicatie van de te verwachten kosten. Bevestig nogmaals om verder te gaan.
kWh
kWh
m3
Vul stroomverbruik T1 in. Vul stroomverbruik T2 in. Vul gasverbruik in.

Je berekening is klaar

Je hebt je energiekosten berekend. Op basis van jouw keuzes hebben wij een jaarverbruik geschat. Dit is nodig om alle energieprijzen te berekenen. Door de hele website heen zijn alle prijzen aangepast op basis van jouw thuissituatie.

Toon mijn prijzen ×

Het termijnbedrag is gebaseerd op een jaarverbruik van {{profile.usageE1}} kWh en {{profile.usageG}} m3 gas. Het termijnbedrag is gebaseerd op een jaarverbruik van {{profile.usageE1}} kWh (hoog tarief), {{profile.usageE2}} kWh (laag tarief) en {{profile.usageG}} m3 gas. Het termijnbedrag is gebaseerd op een jaarverbruik van {{profile.usageE1}} kWh (piek tarief), {{profile.usageE2}} kWh (dal tarief) en {{profile.usageG}} m3 gas. Klik hier om het verbruik te wijzigen.

De tarieven voor dit product.

  • Ik wil graag groene stroom
Je bekijkt de tarieven met een looptijd van:

De voorwaarden van dit product.

Hieronder vind je de algemene voorwaarden en specifieke productvoorwaarden.

Besparen op je gasverbruik.

Als je minder stroom en gas verbruikt, bespaar je kosten. En je bent bovendien goed bezig voor het milieu. Bij de meeste huishoudens heeft het gasverbruik een grotere invloed op de maandelijkse energiekosten dan het stroomverbruik. Dit komt doordat de energietarieven voor gas hoger zijn dan voor stroom.