Start met besparen op je energierekening.

Bij energiedirect.nl houden we het simpel en snel, met twee soorten zonnepanelen, een duidelijke uitleg en transparante kosten.
twee soorten topkwaliteit zonnepanelen

Twee keuzes. Geen stress.

Om het kopen van zonnepanelen overzichtelijk voor je te houden, bieden we twee soorten panelen: ZonGoed en ZonBeter. Allebei zijn het zeer goede panelen. De ZonGoed zonnepanelen zijn super scherp geprijsd met goede opbrengsten. En de ZonBeter panelen, die zijn scherp geprijsd met de béste opbrengsten. In onze Dakcheck zie je snel welke zonnepanelen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Welke zonnepanelen je ook koopt, je kunt dus nooit verkeerd kiezen.

garantie op kwaliteit en rendement

Garantie op kwaliteit & rendement.

Van de opbrengst van je zonnepanelen wil je lang genieten. Daarom krijg je standaard 12 jaar garantie op de ZonGoed en ZonBeter panelen. Dat zonnepanelen elk jaar een klein beetje slijten is normaal. Daardoor neemt het rendement met ongeveer 0,7% per jaar af. Wat we in ieder geval garanderen is dat je zonnepanelen na 25 jaar nog 80% van het oorspronkelijke vermogen hebben. Dus krijg je ook een rendementsgarantie van 25 jaar. Zo profiteer je niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

deskundige installatie in 1 dag

Deskundige installatie in 1 dag.

Wij mogen dan goed zijn in het leveren van energie, het installeren van zonnepanelen is echt werk voor een erkende specialist. Daarom neemt onze partner Volta Solar het na de aanvraag van je offerte van ons over. Je ontvangt van hen de offerte met daarin ook meteen een overzicht van de opbrengst van je panelen. Zeg je hierop ja? Gefeliciteerd! Volta Solar regelt de complete installatie van je zonnepanelen. Binnen 1 dag geleverd én geïnstalleerd.

Van Dakcheck naar besparen met je eigen zonnepanelen.

Met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en super snelle installatie maken we het kopen van zonnepanelen makkelijk.

Bevestiging.

Na het doen van de Dakcheck, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je offerte-aanvraag.

Offerte.

Binnen 3 werkdagen krijg je een persoonlijke offerte van Volta Solar. Daarin zie je met een luchtfoto exact hoeveel zonnepanelen ideaal zijn voor jouw dak.

Telefoontje.

Blij met de offerte? Volta Solar maakt binnen 10 werkdagen een afspraak met je voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Installatie.

De zonnepanelen worden in 1 dag op je dak geïnstalleerd. Een meerwaarde voor je huis én lagere maandlasten.

Besparen!

Op je computer of via de mobiele app krijg je inzicht in de opbrengst van je panelen.

Ook handig om te weten over zonnepanelen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over zonnepanelen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.