In 3 stappen advies op maat.

Simpel.

Doe de Dakcheck

Ontdek binnen 1 minuut hoeveel je per jaar kunt besparen.

Waar woon je?

Onderdeel van Goedzitters.

Op de hoogte blijven van onze kortingsdeals?

Start met besparen op je energierekening.

Bij energiedirect.nl houden we het simpel en snel, met twee soorten zonnepanelen, een duidelijke uitleg en transparante kosten.

2 keuzes. Geen stress.

Om het kopen van zonnepanelen overzichtelijk voor je te houden, bieden we 2 soorten panelen: ZonGoed en ZonBeter. De afmetingen zijn hetzelfde. En allebei zijn het zeer goede panelen. De ZonGoed zonnepanelen zijn super scherp geprijsd met hele goede opbrengsten. En de ZonBeter panelen, die zijn scherp geprijsd met de béste opbrengsten. In onze Dakcheck zie je snel welke zonnepanelen het beste bij jouw persoonlijke situatie passen. Welke zonnepanelen je ook koopt, je kunt dus nooit verkeerd kiezen.

Garantie op kwaliteit & rendement.

Van de opbrengst van je zonnepanelen wil je lang genieten. Daarom krijg je standaard 15 jaar garantie op de ZonGoed panelen en 25 jaar garantie op de ZonBeter panelen. Dat zonnepanelen elk jaar een klein beetje slijten is normaal. Wat we in ieder geval garanderen is dat je ZonGoed panelen na 25 jaar nog 83,1% van het oorspronkelijke vermogen hebben, de ZonBeter panelen maar liefst 92%. Zo profiteer je niet alleen nu, maar ook in de toekomst!

Deskundige installatie in 1 dag.

Wij mogen dan goed zijn in het leveren van energie, het installeren van zonnepanelen is echt werk voor een erkende specialist. Daarom neemt onze partner Volta Solar of EnergieWonen het proces na de aanvraag van je offerte van ons over. Je ontvangt van hen de offerte met daarin ook meteen een overzicht van de opbrengst van je panelen. Zeg je hierop ja? Gefeliciteerd! Volta Solar of EnergieWonen regelt de complete installatie van je zonnepanelen. Binnen 1 dag geleverd én geïnstalleerd.

Van Dakcheck naar besparen met je eigen zonnepanelen.

Met een overzichtelijk aanbod, een scherpe prijs en supersnelle installatie maken we het kopen van zonnepanelen makkelijk.

Bevestiging.

Na het doen van de Dakcheck, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je offerte-aanvraag.

Offerte.

Binnen 3 werkdagen krijg je een persoonlijke offerte van Volta Solar of EnergieWonen. Daarin zie je met een luchtfoto exact hoeveel zonnepanelen ideaal zijn voor jouw dak.

Telefoontje.

Blij met de offerte? Volta Solar of EnergieWonen maakt binnen 10 werkdagen een afspraak met je voor het plaatsen van de zonnepanelen.

Installatie.

De zonnepanelen worden in 1 dag op je dak geïnstalleerd. Een meerwaarde voor je huis én lagere maandlasten.

Besparen.

Op je computer of via de mobiele app krijg je inzicht in de opbrengst van je panelen.

Ook handig om te weten over zonnepanelen.

Nog vragen of op zoek naar meer info over zonnepanelen? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.

Zonnepanelen maakt onderdeel uit van ons Goedzitters programma.

Extra voordeel speciaal voor klanten.