Bij energiedirect.nl vind je online antwoord op je vraag. Heb je liever telefonisch contact? Bel ons op 073-850-18-20. We zijn bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 14.00 uur.
  • Een vaste lage prijs, zodat jij niet eindeloos energie hoeft te vergelijken.

  • Eenvoudig zelf jouw voordeel berekenen.

  • Wij regelen de overstap voor je.

Vergelijk energieprijzen. Slim bezig!

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Waarom is het slim om energie te vergelijken?

Door energieprijzen te vergelijken, kun je maandelijks besparen op je energierekening. Soms wel honderden euro's per jaar. De prijs van stroom en gas verschilt namelijk per energieleverancier. Door verschillende energieleveranciers te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wist je dat energiedirect.nl al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt behoort? Bij ons vind je altijd scherpe energie aanbiedingen. Al onze bestaande én nieuwe klanten krijgen bovendien standaard duurzame energie van 100% windstroom. Voordelig én groen bezig dus.
Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Waar op letten bij stroom en gas vergelijken?

Wil je over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Maak dan een goede vergelijking. Je kunt energie vergelijken op bijvoorbeeld prijs, looptijd van het contract, goede klantenservice en duurzaamheid. Want natuurlijk ga je voor een goede prijs én een goede service. Bekijk de ervaringen van onze klanten. Die bewijzen dat we goedkoop, maar niet cheap zijn. Ook is het slim om te kijken naar je energieverbruik. Verbruik je veel stroom, dan is het slim om stroom te vergelijken. Kijk hiervoor naar de kWh prijs. Wil je juist gas vergelijken? Dan kijk je naar de gasprijs per m3. Ook heb je de keuze uit vaste tarieven of een variabel tarief. Energie en gas vergelijken loont.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Energie vergelijken lastig? Laat het aan ons over.

Bij energiedirect.nl begrijpen we dat jij niet te veel tijd bezig wil zijn met je energie. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energieprijzen. Dat maakt energie vergelijken een tijdrovende klus. Waarschijnlijk niet iets waar jij je mee bezig wil houden. Maar voor ons is dit ons vak. We worden er blij van altijd goedkope energie te kunnen bieden. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt met energiedirect.nl. Wel zo fijn!

Energie vergelijken in 2022.

Vraag je je af wat een goed moment is om energie te vergelijken? Dat hangt af van de resterende looptijd van je huidige energiecontract. Sluit je elk jaar een contract af van 1 jaar, dan is het slim om ieder jaar te vergelijken. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je vrijwel altijd direct overstappen. 

Energie vergelijken 2022 versus 2021.

In het najaar van 2021 zijn de energieprijzen flink gestegen. Dat geldt voor alle energieleveranciers en maakt vergelijken op dit moment erg lastig. Voor de meeste mensen geldt dat, zolang de inkoopprijzen hoog zijn, je beter geen nieuw contract kunt afsluiten. Je betaalt dan de actuele marktprijzen en die zijn hoger dan je bestaande tarieven.

Schrijf je in voor onze bespaarwekker en ontvang een seintje als het voordelig is om een nieuw contract af te sluiten.

energie vergelijken illustratie

De beste energiedeal vind je bij energiedirect.nl.

Vergelijk energie en bespaar direct op je energiekosten.

Start direct met het vergelijken van onze energieprijzen en bespaar. In onze energievergelijker vind je onze scherpe prijzen voor stroom en gas. Energie van energiedirect.nl is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij je nieuwe contract ontvang je standaard écht groene stroom. En daar betaal jij niets extra’s voor. En de overstap? Die regelen wij voor je! Geen gedoe dus. Want als er iets niet cheap mag zijn, is het wel onze service.

Waar wacht je nog op? Doe de postcodecheck en zie direct wat je bespaart.

Ook handig om te weten over energie vergelijken.