Bij energiedirect.nl begrijpen we dat jij altijd de beste prijs voor stroom en gas wil. Daarom maken we energie vergelijken makkelijk. Doe de postcodecheck en zie direct hoeveel jij op je energiekosten kan besparen.

Vergelijk energie eenvoudig online.

Als no-nonsense energieleverancier geloven we dat energie jou vooral om de kosten gaat. Daarom vergelijkt energiedirect.nl de energietarieven al sinds 2002. Wist je dat onze energieprijzen tot de goedkoopste in de markt behoren? Bij ons vergelijk je eenvoudig online de tarieven voor stroom en gas. En dat levert jou ook in 2020 weer veel voordeel op. Mooi toch?

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Waarom is het slim om energie te vergelijken?

Door energieprijzen te vergelijken, kun je maandelijks besparen op je energierekening. Soms wel honderden euro's per jaar. De prijs van stroom en gas verschilt namelijk per energieleverancier. Door verschillende energieleveranciers te vergelijken, weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Wist je dat energiedirect.nl al jaren tot de goedkoopste energieleveranciers in de markt behoort? Bij ons vind je altijd scherpe energie aanbiedingen. Zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten.
Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Waar op letten bij stroom en gas vergelijken?

Denk je eraan om over te stappen naar een nieuwe energieleverancier? Zorg dan dat je een goede vergelijking maakt. Je kunt energie vergelijken op bijvoorbeeld prijs, looptijd van het contract, goede klantenservice en duurzaamheid. Ook is het slim om te kijken naar je energieverbruik. Verbruik je veel stroom, dan is het slim om stroom te vergelijken. Kijk hiervoor naar de kWh prijs. Wil je juist gas vergelijken? Dan kijk je naar de gasprijs per m3. Energie en gas vergelijken loont!

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Energie vergelijken lastig? Laat het aan ons over.

Bij energiedirect.nl begrijpen we dat jij niet te veel tijd bezig wil zijn met je energie. Maar omdat de inkoopprijzen dagelijks veranderen, schommelen ook de energieprijzen. Dat maakt energie vergelijken een tijdrovende klus. Waarschijnlijk niet iets waar jij je mee bezig wil houden. Maar voor ons is dit ons vak. We worden er blij van altijd goedkope energie te kunnen bieden. Zo ben jij er zeker van dat je de juiste keuze maakt met energiedirect.nl. Wel zo fijn!

Energie vergelijken in 2020.

Vraag je je af wat een goed moment is om energie te vergelijken? Dat hangt af van de resterende looptijd van je huidige energiecontract. Sluit je altijd een contract af van 1 jaar, dan is het slim om elk jaar te vergelijken. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je vrijwel altijd overstappen. Energiedirect.nl heeft ook in 2020 weer zeer concurrerende energieprijzen. Vergelijk energie en laat je overtuigen door onze scherpe deals.

Vergelijk kosten voor energie 2019 met 2020.

De belasting en toeslagen op energie zijn per 1 januari 2019 voor iedereen in Nederland gestegen. Voor veel mensen was dat aanleiding om te vergelijken en te onderzoeken of ze beter af zijn bij een nieuwe leverancier. Ook in 2020 zijn de energieprijzen gewijzigd. Gelukkig betekent dit voor de meeste huishoudens een lagere energierekening in 2020. Maar nog steeds geldt: overstappen van energieleverancier loont!
energie vergelijken illustratie

De beste energiedeal vind je bij energiedirect.nl.

Bij energiedirect.nl vergelijk je energie makkelijk online. Niet voor niets is onze website in 2016, 2017 én 2018 verkozen tot Website van het Jaar. Drie jaar op rij online de beste. En daar profiteer jij van!

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Vergelijk energie en bespaar direct op je energiekosten.

Start direct met het vergelijken van onze energieprijzen en bespaar. In onze energievergelijker vind je onze scherpe prijzen voor stroom en gas. Stroom en gas van energiedirect.nl is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij je nieuwe contract ontvang je standaard 100% groene energie en gas. En daar betaal jij niets extra’s voor. En de overstap? Die regelen wij voor je!

Waar wacht je nog op? Doe de postcodecheck en zie direct wat je bespaart.

Ook handig om te weten over energie vergelijken.

Nog vragen of op zoek naar meer info over energie vergelijken? Hieronder vind je antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.