We begrijpen dat jij altijd de beste prijs voor je energie wil. Daarom maakt energiedirect.nl het vergelijken van de prijs voor stroom en gas eenvoudig.

Energie vergelijken zonder poespas.

Als no-nonsense energieleverancier geloven we dat energie jou vooral om de kosten gaat. Daarom vergelijkt energiedirect.nl de energietarieven al sinds 2002. Onze energieprijzen behoren tot de goedkoopste in de markt. Bij ons vergelijk je eenvoudig online de tarieven voor stroom en gas. En dat levert jou direct veel voordeel op. Mooi toch?
Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Vergelijken van energieprijzen.

Door energieprijzen te vergelijken, bespaar jij maandelijks op je energierekening. De prijs van stroom en gas verschilt namelijk per energieleverancier. Omdat we bij energiedirect.nl duidelijk zijn over stroom en gas, hebben we de energie berekenaar gemaakt. Die vergelijkt op basis van jouw gegevens de beste prijzen voor stroom en gas. Bij stroom berekenen we de prijs per kilowattuur (kWh). De prijs van gas wordt berekend per kuub (m3). In een paar stappen heb jij een duidelijk overzicht van alle energietarieven van onze energieproducten. Met onze energievergelijker is de keuze voor de beste energiedeal zo gemaakt. Vergelijken en besparen maar!

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Vergelijken van de stroomprijs.

De prijs voor stroom wordt aangegeven in kWh. De stroomprijs is opgebouwd uit verschillende kosten. De prijs verschilt per energieleverancier, maar is ook afhankelijk van het soort tarief dat je kiest. In de energievergelijker van energiedirect.nl vergelijk je eenvoudig welke aanbod het best bij je past. Vul in de vergelijker in hoeveel stroom en eventueel gas je gebruikt. Weet je dit niet? Dan helpt de energievergelijker je met het maken van een schatting. Na een paar klikken zie jij overzichtelijk de beste tarieven voor stroom en gas. Nog niet uitgelezen over de prijs van stroom? Wij vertellen je hoe de prijs per kWh is opgebouwd.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Vergelijken van de gasprijs.

We berekenen de prijs van gas per m3. Een m3 gas wordt ook wel een kuub gas genoemd. De prijs per m3 gas is hoger dan de prijs per kWh stroom. Daar wil je dus zeker niet te veel voor betalen. Energiedirect.nl houdt de ontwikkelingen van de gasprijs daarom continu in de gaten. Wil je de gasprijs vergelijken? Dan kun je, net als bij stroom, het beste uitgaan van je werkelijke verbruik. In onze energieberekenaar zie je snel en overzichtelijk welk aanbod het beste bij jouw verbruik past. Over de prijs van gas doen wij niet geheimzinnig. In duidelijke taal is uitgelegd hoe de gasprijs is opgebouwd. Dat is nog eens lekker vergelijken.

Groene stroom en gas van energiedirect.nl

Vergelijk eenvoudig online bij energiedirect.nl.

Start direct met het vergelijken van onze energieprijzen. En bespaar met onze scherpe prijzen voor stroom en gas. Wij regelen de overstap voor je. Wel zo fijn! Ruim 350.000 mensen gingen je al voor. Stroom en gas van energiedirect.nl is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Bij je nieuwe contract ontvang je standaard 100% groene stroom. En daar betaal jij niets extra’s voor. In onze overzichtelijke energie berekenaar zie je in een paar simpele stappen direct wat je bij energiedirect.nl betaalt.

Ook handig om te weten.

Nog vragen of op zoek naar meer info? Dat kan. Hieronder vind je een aantal antwoorden waar we onze klanten vaak mee helpen.